31 Mart 2011 Perşembe

ben kötüyüm sen iyi mi.!

son günlerde resmen kolum kalkmıyor..kolum kalkmıyor derken alışverişe gitmeyi bırak internetten bile alışveriş yapamıyorum.. üşenmemin yanında maaşımı 2 aydır alamadığımdan da kaynaklanıyor olabilir tabi:) kitap okuyamıyorum ,yetişmem gereken yerlere yetişemiyorum,yapmam gereken işleri yapamıyorum böyle baharın havasına kaptırdım kendimi kafamda hep tatil planları :) kah cundada rum meyhanesinde müzik dinliyorum ,kah kıyıköyde kamp yapıyorum ,kah istanbulda martılara simit atıp denizin keyfini çıkarıyorum ;ama nerdeeeee.... mesela blog bile yazamıyorum niye?çünkü artık kendi çektiğim fotoğrafları koymak istiyorum bloğuma..ee niye koymuyorum makinam mı yok ?vaaarrr! amaaa teknoloji özürlüsü biri olarak ara kablosunu kaybettim ve üşenmekten çıkıp şu 2 liralık kart okuyucuyu bile alamıyorum!!çözüm basit ama icraat yok :)
nihayetinde hayallerimden birini 15 nisanda gerçekleştiriyor olacağım:)müşteri firmamızın velinimeti ,olmazsa olmazı esra ile birlikte -evet bloğumu takip ediyor kendisi - kaz dağlarına 2 gecelik kampa gidiyoruz :)

kamp listesinde getirilecekler arasında bulunan malzemelerden şimdilik sadece çöp torbamız ve çakmağımız mevcut olsa da azimle 15 nisana kadar halledeceğiz kalan listeyi efendim:)

2 gün boyunca bol doğa ,bol oksijen ,bol börtü böcekle muhatap olacağımızdan kendisi hala psikolojisini buna hazırlamakla meşgul ;ben de geri kalan çadır uyku tulumu olayını hallediyorum:)


nette uyku tulumlarına bakarken böyle bir alternatif gördüm :)) içi pembiş dışı ayı :))


evde tepem attığında telefonumu yere atıp kırmak suretiyle telefonsuz kalmış biriyim:)

herşeyi geçtim annemin;-kızım güzelim telefon yere atılır mı ;ben olsam telefona bakıp acır kendimi yere atardım kavgada ! yorumu olaya son noktayı koydu :)

şu aşağıdaki telefonu istiyorum şimdi vodafone 399 tlye indirmiş kendilerini;



maaşlardan hala haber yok :) tamam tamam sustum!!

21 Mart 2011 Pazartesi

zoi durum raporu..


*içimdeki yazma isteğini öldüren tayyeap; youtube yasağında dns değiştirerek girdiği gibi bloglara da giriyordur bence..söyleyecek çok fazla sözüm olduğu halde asabımı bozmamak adına susuyorum ve kendisine bu yaptıklarının yol su elektrik olarak geri döneceğini hatırlatıyorum..
.
*artık bahar gelsin ve gitmesin istiyorum..hep bahar olsun ..hep taze çiçek kokusu burnumuzda dursun ..zira yaz aylarını da sevmiyorum ben..sıcaktan bunalıyoruz;teyzeler kıyafetle denize giriyor ve deniz anası gibi şişiyor ,apaçi arkadaşlar bir kaplan edasıyla yüzüstü yatıp kendilerini gözlükle kamufle ettiklerini falan sanıyorlar ..böyle acayip bir mevsim yaz..herkes olduğundan farklı görünüyor..
bahar olsun miss gibi çimenlere yayılalım ..
.
*bu sıralar hesaplarım şaşmış durumda..koca şirketin muhasebesini tutarken kendi hayatımın muhasebesini yapamıyorum..
.
*kedim kendini fasulye gibi nimetten sayıyor...
.
*tamam bitti dağılabilirsiniz..

9 Mart 2011 Çarşamba

yedik içtik gördüğümüzü anlatayım..




5 martta ets tur ile Bıtınya kültür turuna katıldık..Ben mesela bıtınyaya gideceğim dese biri vay arkadaş minik bir ülke falan herhalde derdim..çok okuyoruz ama bıtınyadan haberimiz yok bari çok gezelim haberimiz olsun dedik..
tur kültür turu olunca yaşlı teyzelerimizin bol olduğu bir otobüsle seyahate başladık..listede yaşımız 41 olması sebebiyle tur rehberleri bizi görünce bir afalladılar ..zira müze kartlarımız dağıtırken tur rehberimiz eğilip ''sizin yaşınız 41 gözüküyor listede ''dedi usulca ..''hiç göstermiyoruz değil mi ??''diye cevap verdim sakince..
tur otobüsümüz yaşlı teyzelerimizden oluşsa da göze çarpan 3 farklılık vardı öncelikle..
.
*bir çiftimiz orta yaşlarda gaydi..biri papaz diğerinin ne iş yaptığını öğrenemedik ama birbirlerine minnoş olarak hitap ettiklerinde isimlerini minnoşlar koyduk..
.
*yanımda oturan kızımız benden 1 yaş küçüktü ve tura tek başına katılmakla beraber 2 gün boyunca topuklu ayakkabı ve takım elbiseyle dolaşmasıyla bizde şaşkınlık yarattı..
.
*yaşlarını bilmediğimiz ama saç ve makyaj olarak birbirlerinin aynısı 2 kızımız da turdaydı..esra ceyda kardeşler gibi konuşmaları ve ''ayyy kankacııımm ,ayy kurabiyeeaamm ..''benzeri konuşmalarıyla bizi tur boyunca çileden çıkardılar..
.
biz bu gruplardan uzak durup diğer kalan teyzelerle bol dedikodulu bol gülmeli bol muhabetli bir tur yapmış olduk..
teyzeler öyle benimsedi ki bizi safranbolu gecesi otelde turu bırakıp bara gittik..gece 1 gibi otele dönüp vurduk kafayı yattık..sabah otobüsümüze yerleşmeyi beklerken teyzenin bi tanesi yanımıza yaklaştı ;
-akşam nerdeydiniz siz?
-yemeği otelde yemedik safranboluya indik biz.
-yok yok yemeği demiyorum gece 1e kadar nerdeydiniz.??
işte o an annemin evde olmadığını ,turla birlikte bizimle olduğunu falan düşünmeye başladım:)
gezi 2 gün 1 gece olarak planlanmıştı ve gerçekten çok uygun bir fiyata geldi..ets turdan çok memnun kaldık..otelimiz çok konforluydu ,otobüsümüz gerçekten iyiydi..
amasrayı ve safranbolu'yu çok sevdik..gitmeyenler için bence gidilmesi ve görülmesi gereken yerler..
foto;safranbolu boncuk kafe..közde kahve..