29 Ekim 2011 Cumartesi

bu sıralar..


bu sıralar;

*bana verilen sözlere güvenerek çok yakın bir arkadaşıma söz verdim..2 haftadır onun üzüntüsünden uyuyamıyorum..hayatta nefret ettiğim bir şey varsa o da sözlerin tutulmamasıdır..daha da nefret ettiğim şey ise sözümü tutamamaktır..
bu hata çözülse de rahat bir nefes alsam..
.
*yukarıda gördüğünüz şahsiyet yeni evimin minik üyesi Kuddusi..
ilk getirdiğim gece yatağımın altına saklanıp ağlayarak beni kahretmiş bir şahsiyettir.2.gece yatağın üstüne teşrif edince tanıştık kendisiyle..
.
*şehit olan kardeşlerimiz,depremde ölen vatandaşlarımız,açıkta kalan insanlar,deprem gönderilerinin yağmalanması,deprem vergilerimin yağmalanması derken durup sadece seyredip Allah'a havale ediyorum..
.
*uzun uzun yazacaklarım var ama taşınma yerleşme telaşı,iş yerindeki yoğunluğum,evde internetimin henüz bağlanamaması yüzünden yazamıyorum..
.
*annemi en çok rahatlatan şey kolilerce kitabımı yeni evime taşımış olmam:)
.
*uzuuun zamandır yapmadığım birşeyi yapıyor,geceleri mecburiyetten televizyon izliyorum.kitap okuyamıyorum bu sıralar,internetim olmadığı için film de seyredemiyorum tek seçeneğim tv karşısında uyumak oluyor..
.
*aşka karşı olan inancımın uzun zaman önce kaybolduğunu farkediyorum bazen..böyle günlük koşturmacamın içinde bazen durup nefes aldığımda oluyor.
.
*aşk mümkün müdür hala?

20 Ekim 2011 Perşembe

ana.

Sınırda KALLEŞLER kol geziyor... KARDESİM CAN VERİP aman vermiyor!!! Ağlama ana sen sil göz yaşını!!! Oğlun ölmedi kaldır başını...!!

Annesi ölene öksüz, babası ölene yetim, eşi ölene dul derler ama evladı ölene bir isim yok, çünkü bu isim verilemeyecek kadar kötüdür.

18 Ekim 2011 Salı

wish


daha önce bloğumda 1+1 hayallerim var demiştim..belki olur demişlerdi yorumlarda..belki olur..
o hayalim kira üzerineydi..kiralık 1+1 görüşmelerim de oldu ama bir türlü bir ev bulup yerleşemedim..
iş yerinde henüz 2 aylık olduğum için ev alma hayalim aklımda bile yoktu..hatta gelen yoruma gülmüştüm..evet belki 10 yıl sonra diye..
şimdi ne mi yapıyorum..her gün binlerce kez şükrederek bana ait olan 1+1 evimin badanasını yapıyor,perdelerini seçiyorum..
-ve bundan önceki postumda bana iyi dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum -

1 Ekim 2011 Cumartesi

umut

benim yeni yeni umutlarım var..
hadi benim için dua edin de olsunlar..