23 Aralık 2014 Salı

SAKARLAR TOPLANIN BİŞİ DİYCEM


Çevremde sakar olduğumu bilmeyen yok..Bu gördüğünüz telefonu 5 kez düşürüp 2 kez ekranı komple tuz buz ettim..Normalde olsa dünya kadar tamir parası verip garantisinden emin olmadan tamirattan teslim almış olacağım .
Telefonu alırken yaptırdığımız Cepkask resmen hayatımı kurtardı.
İlk kırılmada gayet güzel işlemleri halledip güzelce paketleyip tarafıma kısa sürede gönderdiler.2 kırışımda kesinlikle yapmazlar red cevabı verirler derken telefonum sıfırından farksız olarak yapılıp bugün tarafıma yollandı.

Bu bir reklam postu değil benim gibi sakarlar için hazırlanmış ben memnun kaldım siz de kullanın postudur :))

10 Aralık 2014 Çarşamba

Sular Çekildiğinde-Arnaldur Indridason


Arnaldur Indridason okudukça okuyası geliyor insanın..Ne yazık ki sadece 2 kitabını çevirmiş Doğan Kitap.Başka çevrilecek var mı sırada diye mesaj attım ama henüz bir cevap alamadım kendilerinden..
Sesler kitabındaki gibi bu kitapta da polis grubumuz Erlendur,Sigurdur Oli ,Elinborg üçlüsü var..
İzlanda polisiyesi okurken önce isimlere alışamıyorsunuz.Sigurdur Oli diye isim mi olur diye bir duraklıyorsunuz ama sonradan isimler belleğinizde kolayca yer ediyor.
Sadece şehir isimleri farklı geliyor ama zaten İzlanda ufak bir ülke toplasan kaç şehri var ki :)
Kitaplar İzlanda'da geçtiği için ülke olarak çok merak ettim ve araştırdım.Zaten bir zaman sonra araştırma isteği doğuyor.
Bu minik karlar ülkesinde yaşamak istiyor insan ..cinayetlerin geçtiği Rekjavik ;


Sağlam bir polisiye okuyayım,sürekli adli tıp örgüsünde devam eden polisiyeler bana göre değil diyorsanız Arnaldur Indridason kitaplarını kesinlikle tavsiye ederim.

Ben merakla yeni kitabını bekliyorum..