31 Mart 2011 Perşembe

ben kötüyüm sen iyi mi.!

son günlerde resmen kolum kalkmıyor..kolum kalkmıyor derken alışverişe gitmeyi bırak internetten bile alışveriş yapamıyorum.. üşenmemin yanında maaşımı 2 aydır alamadığımdan da kaynaklanıyor olabilir tabi:) kitap okuyamıyorum ,yetişmem gereken yerlere yetişemiyorum,yapmam gereken işleri yapamıyorum böyle baharın havasına kaptırdım kendimi kafamda hep tatil planları :) kah cundada rum meyhanesinde müzik dinliyorum ,kah kıyıköyde kamp yapıyorum ,kah istanbulda martılara simit atıp denizin keyfini çıkarıyorum ;ama nerdeeeee.... mesela blog bile yazamıyorum niye?çünkü artık kendi çektiğim fotoğrafları koymak istiyorum bloğuma..ee niye koymuyorum makinam mı yok ?vaaarrr! amaaa teknoloji özürlüsü biri olarak ara kablosunu kaybettim ve üşenmekten çıkıp şu 2 liralık kart okuyucuyu bile alamıyorum!!çözüm basit ama icraat yok :)
nihayetinde hayallerimden birini 15 nisanda gerçekleştiriyor olacağım:)müşteri firmamızın velinimeti ,olmazsa olmazı esra ile birlikte -evet bloğumu takip ediyor kendisi - kaz dağlarına 2 gecelik kampa gidiyoruz :)

kamp listesinde getirilecekler arasında bulunan malzemelerden şimdilik sadece çöp torbamız ve çakmağımız mevcut olsa da azimle 15 nisana kadar halledeceğiz kalan listeyi efendim:)

2 gün boyunca bol doğa ,bol oksijen ,bol börtü böcekle muhatap olacağımızdan kendisi hala psikolojisini buna hazırlamakla meşgul ;ben de geri kalan çadır uyku tulumu olayını hallediyorum:)


nette uyku tulumlarına bakarken böyle bir alternatif gördüm :)) içi pembiş dışı ayı :))


evde tepem attığında telefonumu yere atıp kırmak suretiyle telefonsuz kalmış biriyim:)

herşeyi geçtim annemin;-kızım güzelim telefon yere atılır mı ;ben olsam telefona bakıp acır kendimi yere atardım kavgada ! yorumu olaya son noktayı koydu :)

şu aşağıdaki telefonu istiyorum şimdi vodafone 399 tlye indirmiş kendilerini;



maaşlardan hala haber yok :) tamam tamam sustum!!

8 yorum:

Judy Abbott dedi ki...

ben de maaşşşşşşş bekliyorum hüüüüüüü zoi-kuşumm nolacak halimiz böyle ya.

o ayı şeklindeki uyku tulumunu alıp kampa giderseniz başınıza geleceklerden dolayı ayı kardeşleri suçlayamazsınız ha ona göre ahahahahaah

zoitsa dedi ki...

sorma judym...düzenli maaş verseler şok geçirir olayın gidişatına kendimi adapte edemem diye düşünüyorum zira 1 aylık maaşla 2 ay geçinmeyi öğrenmiş bulunuyoruz:)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

kızlarrr ben de maaş bekliyorum biliyorusunuz..maaş duasına çıkak mığğ?
sondan başa doğru yorumlarım :
- ağğ otelefon 400 e mi inmiş hemen alalım zoi he?
-uyku tulumuna bayıldım,gece birisi yaklaşacak olsa gerçek ayı sanır ve kaçar,misal içine ben girsem cüssemle kessin kaçarlar hahayy..
-annene katılıyorum ,yere telefon kaptıracağına kendini kaptırıvereydin kızımmm..
-kart okuyucu çok lazım bişe, alalım sana evt kımılda artık zoi..
-kamp olayına olan kıskançlığımı satırlara dökecek değlim,cıkcıkcık..
-seni seviyorum zoi.
-sık yazmazsan küserim biloğumu keserim.

zoitsa dedi ki...

hahaha deli nilayım:)

Aydedeye havlayan dedi ki...

oooouu ayı uyku tulumu inanılmazmış!

ayci dedi ki...

mesela alisveris yapmayinca, aklima alcak birsey gelmiyor. ama alisveris yapinca daha cok daha cok alasim geliyor. simdi ise herseyi bahara bagliyorum.

maasla filan ilgisi olmuyor bende.
gerci maas olmayinca - haliyle alisveriste olmuyor...sanirim kendi icimde celiskiliyim suanda :)

zoitsa dedi ki...

aydedeye havlayan;evet bence ortama uygun:)))

ayci;kafanı karıştırdım canım geçer merak etme:)))en azından maaşının olmadığını biliyon :)

weekend lover dedi ki...

tulum supermis:)