21 Şubat 2013 Perşembe

gerçekler acıdır :)



bundan iki sene önce dahiliye uzmanı isterseniz bir diyetisyene yönlendireyim dediğinde gerek yok deyip sadece adama değil tüm dahiliye uzmanlarına düşman olmuştum:) bu hafta benim için tabu haline gelmiş olan diyetisyen randevumu aldım .kadınla karşı karşıya geldiğimde ona da söyledim bunu ..diyetisyene gitmek benim için bir çok uzak bir seçenekti..paşa paşa gidip parayı ödeyip görüşmeyi yaptım :))
kadın beni bir makineye bindirip sırf et kemik halimin kaç kilo olduğunu söylediğinde ikimiz de şaşırdık ;şimdi herkese söyleyip dalga geçiyorum :))benim sırf kemik ve kas kütlem zaten 57.6 kg imiş:))yani bildiğin normal yağ kütlesine sahip bir insanın kilosu kadar :)
şimdi büyük cam şişe suyum ve büyük kupamla dayanışma içindeyiz..parayı bayıldığım için kaçamak bile yapamıyorum tabi:)





bunun dışında ben gidip güzelim tohumlarımı çok sevdiğim ceviz ağacına emanet etmiştim..meğer ceviz ağaçları bulunduğu toprağa zehir salıp çevresinde bitkiye izin vermiyormuş..o çok sevdiğim ceviz ağacı bildiğin karadul çıktı ya hu ..kıskanç,öldürücü!!!
gitti canım tohumlar..ben umudu onlardan kestim ama diğer tohumlarım yolda ..kıskanç olmayan uysal çam ağacına emanet edeceğim onları ben de..ceviz yalnız kalsın ..

4 yorum:

pembelideniz dedi ki...

Diyetisyen haa :)

Severim kendilerini herşeyi çok iyi biliyormuş gibi hava atıp gezinirler etrafta. Birde hızla kilo verdin mi sanki o senin yerine aç kalıyormuş gibi övünür de övünürler. :)

O yüzden şimdi güzel güzel yiyip yarım günümü salonda geçirme pahasına bol bol spor yapıyorum

Eh hadi bakalım kolay gelsin sana da.
Haberlerini bekleriz :)

cem dedi ki...

Allah' ın cezası ceviz, yedi caanım tohumları. :)

Sitare dedi ki...

kesin böyle bir ölçüme tabi tutulsam benim de 50-60 arası çıkar kemik-ilik-adle madele yığınım böğüüü.
iri kadınız biz dimek
ayak diriyorum diyetisyene gitmek mi zooor kalmak mı
sana başarılar diliyorum açlık oyunlarında :)

zoitsa dedi ki...

pembe deniz;benimki tam ters oldu ben diyetisyenin verdiği kadar ekmek yiyemiyorum :)sabah kahvaltıda 4 öğlen 4 akşam 2 dilim ekmek veriyor :)bakalım neler olacak :)


cem ;sorma yaaa.yok bi daha ona arkadaş falan ..


sevgi yıldız;valla kendi iriliğime şaşırdım bildiğin olması gereken kilom bile kilolu bir insan kadar :))) yandık yahu insan azmanıymışım meğersem :)