12 Kasım 2010 Cuma

cuma durum raporu..


*kardeşimin gelmesine son 4 gün kaldı..bayramın birinci gecesi uçaktan inecek ..Allah geride kalan tüm askerlerimizi korusun inşallah..
.
*bayram boyunca kafamdaki kendi işimin araştırmasını yapıyor olacağım..umut fakirin ekmeği:)
.
*bu hafta kafamı işlerden kaldıramadım..eve gelince de doğru yatağa..ama öyle güzel uykular uyudum ki..hiç çıkasım gelmedi o yataktan..
.
*temel ihtiyaç alışverişlerimi bile çıkıp yapamıyorum ..o derece yoğunluk yaşadım..çarşıya da uzak oturuyor olmamız buna etken oldu sanırım..
.
*kardeşimin gelmesine 4 gün kaldığı halde bir türlü odasını girip hazırlayamıyorum..hala inanamıyorum sanırım..
.
*notlarımı tutabileceğim karalama yapabileceğim bir defter istiyorum kendime..aklıma geleni geldiği anda yazmak,kafamdaki çizimi tam o anda çizmek istiyorum..
.
*eskiden işim planlamayla ilgiliydi ve sürekli üretim içindeydim..projelerin çiziminden sevkiyatına kadar tek başıma ilgileniyordum ama üretimin o kokusunu o telaşını özlediğimi farkettim..
.
*tv koltuğum havlayan kedim tarafından istila edildi ve asla ordan kıpırdamıyor!
.
*şu sıralar hangi yazıya baksam ''Aşk mümkün müdür hala?''sorusuyla bitiyor..benim neyim eksik; ''telgrafın tellerine kuşlar mı konar?''

4 yorum:

oz dedi ki...

Sahalara dönemedin hayırdır, ne oldu bizim bilinçli tüketiciye :)

Kardeşin için gözün aydın olsun, sevindim ikiniz için de :) Kendi işin için şimdiden takdir ve tebrik ederim :) Saygılarımla...

zoitsa dedi ki...

koskocaman mailim var orda iki tane:)maç öncesi listeleri iste benden:)

oz dedi ki...

Günayaydınlar :) mailin var :)

cem dedi ki...

bi eksiğin varmış demek ki, telgrafın telleriyle... bitivermiş yazı.