14 Aralık 2011 Çarşamba

rapor

*normal hayatta ne kadar rahat olmaya çalışsam da iş hayatımda bunu beceremiyorum ben.günlük hayatta insanların hatalarına gösterdiğim töleransı iş hayatımda gösteremiyorum..işim muhasebe olduğu halde yedek parçayı toparlamaya çalışmak,onların vermesi gereken raporlar için onları sürekli dürtmek beni çok yordu hatta uykularımı kaçırdı..bütün gece düşünüyorum nasıl toparlayacağım ..bu insanları kırmadan bu sistemi nasıl oturtacağım diye..zira kaç senedir bakkal defteri gibi tutulmuş bir düzen var ve böyle kurumsallaşmaya giden bir firmada en çok şaşırdığım şey bu oldu..
.
*kuddusi ile hala kavgalıyız..zira kendisi yatağa teşrif ettiği halde eskisi gibi sarılıp yatmak yerine direk arkasını dönüyor..bildiğin geliyor yatağa yatıyor ve bana arkasını dönüyor!hayatıma giren en gururlu erkek kendisi..
.
*uzun zamandır istediğim Edirne'ye gidip ananemi öpmek eylemini hala gerçekleştiremedim..bu haftasonu da gerçek olamayacak çünkü kitap kulübümüzün toplantısını nihayet gerçekleştiriyoruz.
.
*kitap okuyamıyorum ..okuyamıyorum..okuyamıyorum..eve geliyorum pilim bitmiş oluyor..aslında iş yoğunluğumu düzene oturttum ben sorunum bütün gün diğer bölümün raporlarını nasıl düzene sokacağım konusunda..haliyle kafam yorgun oluyor eve geldiğimde..
.
*ev dekorasyonunu kırmızı ağrılıklı yaptım..edirneli olmamdan mı yoksa yılbaşı geliyor diye her yerde kırmızı objeler görmemden mi kaynaklanıyor henüz çözemedim.
.
*aşk hayatım solda sıfır..ve tarifi imkansız bir huzur içindeyim niyeyse:))


5 yorum:

Kalemsiz dedi ki...

Ben de okuyamıyorum artık kitap.

Deli Anne dedi ki...

Çok sahici olmuş bu rapor.. çok sevdim okumayı.. Sevgiler:)

Uyumayan Ses dedi ki...

Aşk hayatım solda sıfır :) aradığım cümle bu

Judy Abbott dedi ki...

Kuddusi'nin performansını hayretle takip etmekteyim. Yaş mamayla mı kandırsan ne etsen bilemedim:)))

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

yeaaahhh çok geride kalmışım yahuuu, bu maddeli postlarına bayıla bayıla okuyup yorum yazıyorum..madde bağımlısıyım ben hehehehehe..

evine gri halı al zoi
gri ahlı al zoi
gri halı al zoi..

bu pazar ist.da buluşmak görüşmek dileğiyle clup book :)) burjuvaymışım madem kitap klübü deme arkadaş :)))