4 Şubat 2012 Cumartesi

ben yaptım oldu



 arçelik kombimin kutusu önce benim topik kedilerime oyun için yaradı..içine girdiler saklandılar ,tırmaladılar,üstünde zıpladılar..bir kaç gün daha oynasınlar diye atmamıştım..dün akşam tam atacakken ayakkabılığımın olmadığını hatırladım:))
gecenin bir yarısı tekzenden aldığım yapışkanlı kağıtla işe giriştim:))ben biraz tez canlıyımdır birşey aklıma gelince illa o an yapacağım..

 kağıt gerçekten çok hoşuma gitti ..evde farklı kağıtlarla kapladığım değişik projelerim de var ama nedense onları çekip paylaşmak aklıma gelmedi..bir dahaki postta artık..ayağıma geçirip bakkala gittiğim ayakkabılarımı sadece bu evime getirdim ..yazlık ayakkabılarım annemlerin geniş evinde :)zaten kibrit kutusu kadar evim var onları nereye koyayım:))kış bitince  götürüp yazlıklarımı alacağım:)
ve işte tamamen bitmiş ve yerleşmiş hali;





ayakkabıları ,topiklerimin taşıma kutusunu gayet iyi toparladı ..annemlerin eski vitrin aynasını da dik koyup kendime boy aynası yaptım:))boy fakiri olunca böyle minik aynalar bana boy aynası oluyor tabi:)


bu şarkıyı da sabahtan beri dinliyorum..konuyla alakası yok ama dinleyin:))







9 yorum:

SEVECEN dedi ki...

ahhhh şekerim bu kolilar varya bizim üniversitede en güzel dolaplarımızdı,heryerde ters çevrilmiş,üstü örtülmüş ve üzerine ıvır zıvır konulmuş koli dolaplar vardı :) seninkini görünce onlar geldi bak aklıma ahahahahahha:):)

zoitsa dedi ki...

:)))bir nevi öğrenci hayatı işte napalım:))

Sittirella dedi ki...

Mis gibi de olmuş işte :)
Koli candır, can kurtarandır :)
Öyle hemencecik atılmaz, önce bir bakılır, nereye uygundur, ne toparlar, nereye sığar :)
Ellerine sağlık zoitsam :)

seyabb dedi ki...

muhteşemsin.Kaç kişi kaldı üreten kafa yoran.Aynısını bende yapıcam.Bide ön tarafa penceremi açsam diye düşünüyorum.Eğer yaparsam paylaşırım kardeşim.

Adsız dedi ki...

Diğer projelerini de bekliyoruzfotoğraflı bir şekilde.Merak ettim bak şimdi. Güzel bir fikir olmuş.Eline sağlık.Nasıl da yaramış işe karton bir koli.

7.oda dedi ki...

çooo şaaaane olmuşşş yahu!

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

oyy ben senin o kibrit evini yerimmm..
ne güzel evi varmış benim kuşumun. koli kap kağıdına hasta kaldım, ayrıca fikir mıtteşem, akıllı zoim benim ya.. afferin koca kızımaaa...

eslemce dedi ki...

çok güzel olmuş,keyim yeine geldi :):)
yeni postların takip listeme gelmiyor,ve çok geç kalıyorum ben hep sana:(

Adsız dedi ki...

harikasın zoim :)
işte çevrecilik diye buna derim :)
bilinçli tüketicim benim :*