24 Temmuz 2012 Salı

neler yapıyorum


 Harlan Coben- Asla Vazgeçme BİTTİ..En sıkı polisiyelerde bile konu bazen koparken bu kitapta hiç kopmadı..Konu örgüsü kitap bitimine kadar süren ender polisiyelerden bir tanesini okumuş oldum..KİPA'dan 4 liraya almış olmam daha bir güzeldi :)
kafa dağıtmak isteyenler için tavsiye edilebilir..

 köye gittik geçen hafta..ananemi özlemiştim çok iyi oldu ramazandan önce..hazır gitmişken annemlerin doğup büyüdüğü ve bir zamanlar çifliğimizin olduğu arazileri dolaşıp buzz gibi kaynak sularını içip soluklandık..çok güldük.. çok iyi geldi..

 ananemin bir zamanlar sadece tavuk olan bahçesine her sene daha çok şaşırmaya başladım..kendisi çeşit çeşit otlar dikiyor ve yeşilliği seven bünyem buna bayılıyor..
bu sene hardal da ekmiş hardaliye yapacağız kısmetse...

 bol bol not almaya başladım..defterim sürekli yanımda ve günlük not alacağım şeyleri,ödemelerimi ,sevdiğim sözleri bol bol not alıyorum ..önceden üşeniyordum ama şimdi bayağı alıştım bu işe:)

geçen ucuzluk pazarında bu sayaca rastladım ..iş yerinde kavgalar artmışken ben kendi halimde dua okuyorum..zikir yada tesbih çekmiyorum sadece bildiğim duaları bol bol okumuş oluyorum ..





geçen haflarda çok fazla sıkıntıdayken çıktı bu yukarda görünen evrak hazırlama listesi..iş başvurusu yapan hayatın yorduğu her halinden belli olan bir işçimiz evraklarını teslim ettiğinde içinden çıktı..
tıklanınca daha yakından görünüyor; nüfus cüzdan fotokopisi-250 kuruş.... her bir evrağın kaç para tuttuğunu yazmış usulca..bizim bazen yere düşürüp almaya üşendiğimiz 250 kuruş  bazı insanlar için bu kadar önemli olabiliyor işte..
çok şükür dememe sebepti bu görüntü..

onun dışında çok fenayım bildiğiniz gibi değil:)gece 12 de yatıp 3te oruca kalkıyorum 4 te yatıp 5.30da işe kalkıp 7 de iş başı yapıyorummmmm allahımm öliciiimmm

5 yorum:

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Ne sayacı o yahu ben de jeton düşmedi?

zoitsa dedi ki...

canım ben de basta anlamamıstım ama bir nevi sayac hersey icin kullanılabılır ben dua okudukca minik butonuna basıp kac dua okudugumu sayıyorum ıs yerınde o kavgaların uzerıne sakın durmamı saglıyor

Unknown dedi ki...

valla ışın zor..oruç tutmanın kötü yanı zaten sahura kalkmak..üstüne bıde sıcak...
sabırlar...

Judy Abbott dedi ki...

Allah yardımcın olsun Zoim, ramazan için mi 7'de işbaşı? her zaman öyle değil di mi?

zoitsa dedi ki...

özüm sağol kuzum..


judycim sadece ramazan için böyle ama bittik resmen