25 Mart 2013 Pazartesi

son zamanlar




 
 
Canım zeynebimden bir paket geldi geçen gün..bana daha önce de yollamış bu paketi fakat maalesef ona geri dönmüş..tamamen benim suçum aslında çünkü posta kartı yollayacağını söylediği zaman posta kutusuna bırakırlar bulmam kolay olur diye annemlerin adresini vermiştim..bebeği ayrı beni ayrı düşünmüş sağolsun..yanında harika kedili bir kupa ve yunan kahvesi vardı ama kahveyi açıp tadına baktık bile ,çekemedim :))
insanların aynı frekansta olduğu insanları bulmuş olması aslında ne kadar güzel birşey..çünkü biz aradan uzun bir zaman geçmiş olmasına rağmen neredesin demeden yargılamadan yadırgamadan sohbete devam edebiliyoruz..

yaklaşık 2 hafta önce de tohumlarım geldi..

 
facebook organik tohum takas grubuna daha önce üyelerin gönderdiği tohumlar depolanıp listelenmiş ve titiz bir çalışmayla isteyen üyelerle takas edildi.
benim bu sene gönderecek tohumum yoktu  fakat inşallah önümüzdeki sene ben de tohumlarımı paylaşmış olacağım..dışarıdan satın alınan tohumların güvenilirliği konusundaki endişelerimi de böylece ortadan kaldırmış oldum..
bir kısmı ekildi uyandı bile..diğerlerini bu hafta ekip fide için uyanmalarını bekleyeceğim ..
 
 
vee gelelim hamileliğe;
 
 
günde iki kupa nescafe içen ben şuan nescafenin adını bile duymak istemiyorum..aynı şey bayılarak yediğim tam tahıllı ekmek için de geçerli ..Allahım düşüncesi bile beni mahvediyor.onun yerine kupamda sadece süt bulunuyor..balık ve yumurtayla henüz haşır neşir olamadım ama onu da vakit geçmeden halletmem gerekiyor zira kime sorsam yemelisin diyor..
insanların canı erik,karpuz falan çeker benim canım bebe aspirini çekiyor..evet şu bildiğimiz pembe minik asprinlerden :)

5 yorum:

Zeynep dedi ki...

Yaa ne güzel yazmışsın, kalpten kalbe bir köprü var buna inanıyorum ben, bizim aramızda da kesinlikle böyle bir şey oldu :)
Daha çok seneler biriktirmeyi diliyorum seninle, fikirlerimin uyuştuğu önemli insanlardan birisin sen Zoi :)

Tohumlarla uğraşın beni öyle heyecanlandırıyor ki, sen ben ilgileniyorum onlarla :) Ne çok bilgin vardır artık onlarla ilgili.

"Miniğe" de kendine de çok iyi bak, ayrıca nescafe içmeyişin de çok güzel işte, sağlıklı beslenmeye teşvik etmiş oluyor seni:)

flzpink dedi ki...

Bebe aspirini ha :)) Yengemin aşerdiği karpuza ortak oldum haftasonu.. "bir daha hamile kalırsam aşereceklerim" diye bir liste yapıyorum ben, ilki saflığıma denk gelmiş ;)
Sağlıklı bir gebelik dilerim...

zoitsa dedi ki...

zeynebim;sağol canım tekrar teşekkür ederim sana :))bebek baktı anneden hayır yok kendi kendine sağlıklı beslenmeye başladı :)

flzpink;:)))) hamile kalırsam aşereceklerim listesi süper fikir ama canım şunu çeker bunu çeker kesin dediğim şeyleri görmek bile istemiyorum ..bebekle benim damak zevklerimiz farklı anlaşılan :)

Keşke Gerçek Olsa dedi ki...

Bebe Aspirinine Ba-yı-lı-rım!
Dolapta hiç ilaç olmaz ama o hep orda durur. Evet ne var arada ağzıma atıyorum. OH! İtiraf ettim rahatladım be :)

zoitsa dedi ki...

damla ;sende mi:))