5 Temmuz 2010 Pazartesi

kitap tanıtım mezarla randevu-tek ayağı mezarda..

ben klişeleşmiş vampir hikayeleri okumam demiştim en başında..Sonra amaaann bi deniyim ne çıkar ki diyerek Alacakaranlık serisini aldım..seri olarak alıyorum ki tek kitabı beğenmediğimde ön yargılı olup diğerlerini de almamazlık etmiyeyim..hepsini okumaya zorluyorum yani kendimi:)
sonra Alacakaranlık serisinin yerini hiçbir seri tutamaz ötekileri okumam !! dediğim bir anda Gece Evi serisini eve getirmem bir oldu..alacakaranlıktan çok farklı bir seriydi başlarda sıksa da sonlara doğru kitaplar iyi gitti..aslında en kolay okunan kitapların arasında geliyor benim için..
Gece Avcısı serisini önyargısız aldım:)diğer serilere o kadar ön yargılı avranıp okuduktan sonra bu kitap da beni eğlendirir heralde diye düşündüm..
çünkü evdeki sıkıntı ve olağanüstü hal yüzünden yoğun kitaplara veremiyorum kendimi..çerez olarak düşündüğüm bir sürü kitabı tek bir siparişte edindim ve bu iki kitap da onların arasındaydı..


Kediciğin Hayranı Olacaksınız

Mezarla Randevu

Ateşlemi Oynuyorsun, Kedicik?

Yarı vampir Kedicik, Catherine Crawfield, kendini bildi bileli ölümsüz kan emicilerin peşinde. İntikam almak istiyor.Çünkü bu parazitlerden biri babası olabilir.Babası... Annesinin hayatını mahveden adam. Ancak yolu bir gün vampirleri avlayan Bones'la çakışıyor. Ve kısa sürede tuhaf bir ikili haline geliyorlar.

ilk kitap mezarla radevu gayet iyi gitti..aslında ben ilk defa kitap yazmış bir kadından bu kadarını da beklemiyordum..iyi bir hayalgücü ve sıcak bir aşk hikayesine dönüşen bir ortaklık.aşka dönüşme kısmı bana tüm vampir kitaplarından daha ilgi çekici geldi..çekişmeli ,dövüşmeli bir başlangıçları olduğu için belki de..


Yarı vampir Kedicik, FBl'ın gizli bir biriminde özel dedektif. Tehlikeli ölümsüzlerin kökünü kurutmak için devletin emrinde çalışıyor. Halen, seksi ve tehlikeli eski sevgilisi Bones'tan öğrendikleriyle hayatına devam ediyor ancak ya biri genç kadını öldürmeyi kafasına koyduysa? Dahası Kediciğe yani Cat'e yardım edebilecek tek güç, maziye gömmeye çalıştığı ancak kalbinden bir türlü atamadığı eski aşkı Bones

bu kitap da ilki gibi güzel gitti..olayların gidişatı polisiye gibi gözükse de bence aşk hikayesi olarak bile gözükebilir ..yalnız sonlarına doğru tam 6 sayfa sevişme sahnesi vardı ve ben artık iyice sıkılıp atlamak zorunda bile kaldım..ama yine de kurgu olarak söylediğim gibi ilk defa yazan birine göre gayet iyi...

tavsiye eder miyim(?) çerezlik olarak evet!!

3.kitabı çıksa alırmıyım (?) 2 de bıraksalar iyi olur..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Tam tersi olarak bende Gece Evi serisine çok önyargılıyım..arkadaşım her yeni kitabın çıkışını deli gibi bekliyor..çok şey kaçırıyorsun diyor bana...uzun bir süre vampir serisi okumayacağım sanırım...ama merak etmedim de değil :)

Adsız dedi ki...

Zoitsa bloguma yorum yapmışsın ama gözükmüyor neden olabilir acaba?...

zoitsa dedi ki...

gece evini okuuuuu mutlaka:)

Beyaz dedi ki...

Bu kitapların kapakları ne kadar kötü ya