16 Temmuz 2010 Cuma

önerisi olan?

şimdi efendim sorunumuz bu yaz aylarında bizi rahat ettirecek bir ürün arayıp bulamamak:)
normalde ben adidas fresh roll-on kullanıyorum.kendisinden çok memnundum çünkü gün boyu gerçekten kuru tutuyor ve kokusu ismi gibi fresh:)
fakat gelgelelim çorluda tekirdağda nerde aradıysam hangi büyük markete baktıysam kadın reyonunda adidasla karşılaşamadım..aramadığım yer kalmadı..sadece erkek kısmında tekira carrefourda var ama bayan kısmında yok!!
ben ne yaptım gittim fa aldım..beğendim mi? hayırrr..kokusu güzel mi?hayııırrr... kuru tutuyor mu ?hayırrrrrrr!!
siz ne kullanıyorsunuz ?bi el ediverin siz ne kullanıyorsunuz?..

7 yorum:

eslemce dedi ki...

birşey diyemiycem,fikrim yukkk :(

Adsız dedi ki...

fa blue romance kullanıyorum ben...hem deodorantından hemde roll-on dan memnunum...kokusunuda seviyorum...

Beyaz dedi ki...

Bende Roll on kullanıyorum. Avonun kileri kullanıyordum.
Ama geçenlerde tükettim kendisini. Bende avon almadım. Kipaya gittiğimde Dove'nin roll-onlarını gördüm kaptım bir tane. 3 gündür kullanıyorum ama çok memnunum canım.

Burdan bakabilirsin linkini bırakıyorum fotosunun :)

http://ecx.images-amazon.com/images/I/31DRIZj%2B0%2BL._SL500_AA300_.jpg

Adsız dedi ki...

ben kesinlikle sıvı rol-on kullanamıorum.hic korumuomus gibi gelio.senelerdir degistirmeden lady speed stıck sensitive kullanıorum.pekte memnunum pekte guzel kokuyo.tavsiye ederim:)

SEVECEN dedi ki...

BEN SIVI ROLON KULLANANLAR GRUBUNDAYIM,NIVEA KULLANIYORUM VE ÇOOK MEMNUNUM...KOKUSU SÜPER ASLAT TER KOKUSU DUYMUOSUN...YA BİŞEY DİCEM MARKASI NE OLURSA OLSUN BENCE BELEDİYE TÜM İNSANLARA ROLON DAĞITMAALI YA..NASIL BU KADAR KOKULU KOKULU GEZER BU MİLLET...VALLAHİ SIRF BU YÜZDEN MİNÜBÜSTEN GİDECEĞİM YOLUN YARISINDA İNDİĞİMİ VE ÖĞÜRDÜĞÜMÜ BİLİRİM YA...ÇOK KÖTÜ....BEN SANA BAKARIM TATLIM BURALARDA VARSA ADİDAS ALIRIM..

Hayatın Ressamı dedi ki...

Fa hiç etkili değil .Sadece hafif bir koku veriyor oda sürerken 1 saat sonra uçup gidiyor bende kuru tutan bir şey arıyorum.Ama gerçekten kuru tutan .bir ara dove pudralı kullanmıştım hafif kuruluk veriyordu.

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

canım daha oncelerı postta yayınlamıştım..nivea nın her roll-onu harika..dove 'u cok sevemedım..roll-onsuz markete bıle gıtmeyenlerdenım..bu konuda destanlar yazabılırım ınan:)
fa roll-on' u bne de begenmemıstım ve bıdaha da almadım..
lady speed stıck,nivea ve 8 çarpı 4 kullanıyorum ben sureklı, o gunku ruh halıme gore..bu 3 ünü de sıddetle tavdsıye ederım..hangısını alırsan al, pişman olmazsın..mucuk..