11 Ağustos 2010 Çarşamba

ramazan öncesi sinema çıkarması

sinemaya gidelim dedim.
arayıp hadi gidiyoruz dedi..

biz saltı istiyorduk ama ancak 22 seansına İntikam Peşinde'ye yetişebildik.. Salonda sadece ikimiz..elimizde tadelle ve süt..yayıldık bütün gece..
film güzel miydi?
valla salonda yayılma keyfi olmasaydı çekilecek gibi değildi:)

Thomas Craven, cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır. 24 yaşındaki kızı evinde vurulunca herkes hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak Craven bu durumdan şüphelenmeye başlar ve kızının ölümünü araştırmaya karar verir. Araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh’e götürür.

İntikam Pe�inde fragmanı
Yükleyen DevriMs. - Tüm sezonlar ve tüm bölümler

filmin konusu bu ama ben yorumlarımı konusuna değil Mel Gibson'un nekadar yaşlandığına ve artık son zamanlarını geçiriyor olduğuna dair yapacağım..

cidden o beklediğimiz Mel Gibson artık yok:)artık baba rollerini bırakın dede rollerine hazırlanıyor kendisi..zoraki aksiyon yerleştirilmiş tipik bir amerikan filmi bile diyemeyeceğim film için..

ertesi gün telefon geldi..sinemaya gidelim mi dedi..hadi gidiyoruz dedim..

Evelyn Salt (Jolie), görevi, şerefi ve ülkesi üzerine yemin etmiş bir CIA ajanıdır. Ancak bir itirafçının onu Rus Ajanı diye iddia etmesi üzerine örgüte bağlılığı test edilecektir. Bunun üzerine kendini temize çıkarmak amacıyla kaçar. Salt’ın masum olduğunu kanıtlamak için gösterdiği tüm çaba hakkındaki şüpheleri arttıracak ve geriye yanıtlanması gerekn bir tek soru bırakacaktır; “Salt kimdir?”

Salt www.cinefragman.info
Yükleyen cinefragman. - TV dizilerini ve programlarını online izleyin.

evet bu da tipik angelina aksiyonu..gerçi böyle bir aksiyonu zaten ancak angelinadan bekliyoruz mesela nicole kidmanı asla düşünemiyorum bu tür vurmalı kırmalı ajan sahnelerinde..
salt rolü önce tom cruise abimize teklif edilmiş ama kabul etmemiş ..isabet olmuş bence..zira salt karakterinin bayan olması filmi izlenilir kılıyor..

2 yorum:

uğurböceği dedi ki...

slm.hayırlı ramazanlar,sinemaya gitmeyeli 10 sene oldu esim.ankarada okurken sık sık giderdim.sonra şansım olmadı zaten.ama severim sinamayı.eşim gelince kandırayımda gidelim bari.

zoitsa dedi ki...

uğurböceği;selam:) bende 2-3 seneyi devirdim sinemaya gitmemek konusunda..