28 Mart 2012 Çarşamba

durum raporu



*baharın gelmesiyle iş değiştirdim..cumartesi günü de çalışıyor olmak,eski çalışanların hala var olan kara düzende gitmesine sinirlenip çemkirmek,stresli çalışma şartları nedeniyle yeni bir yerle anlaşmam pek uzun sürmedi.


*kuddusiyle leyla -resimde de görüldüğü gibi -sevgi topu olmuş şekildeler sürekli :)


*pazartesi günü doğum günüm..bu sefer dilek dileyeceğim ..


*kitap okuyamıyorum..kitap alışverişi de yapamıyorum bu sıralar..iş değişikliği,atılan kazıklar derken bütçeyi toparlayamıyorum:)


*yeni iş yerim huzurlu..en başta bu etken var..tek sorun küçücük çorluda evimden iş yerime 3 araba değiştirerek gidiyor olmam:)ama zaten havalarla birlikte sayıyı ikiye düşüreceğim..biraz yürümek iyi gelecek ..


*ailemden borç istedim..ailem sonuçta..annemin cevabını aktarıyorum ''kızım biz tam babanla paramızı çektik dedik zoiye uğrayalım parası yok verelim.tam o anda kardeşin aradı onu almaya gittik aldık eve döndük babanla çarşıya çıktık parayı bankaya yatırdık'' annem böyle anlatınca paranın uçup yol değiştirip kardeşime uğraması ordan eve geçmesi ordan uçup hoop bankaya tekrar yatması canlanıyor gözümde..

*balkonumu bahara hazırladım..minderlerimi serdim..sıra geldi rafımı taşıyıp marullarımı rokamı maydonuzumu nanemi ekmeye..

*kafamda bir bir çeşit evle ilgili proje var ama eve geldiğimde enerjim kalmıyor..

*telefonumu onyüzbinmilyonuncu kez değiştirdim..





6 yorum:

Düş Kızı dedi ki...

Kuddusi'yi de yerim, Leyla'yı da yerimm :))))
Çok tatlılar yaa :))

Adsız dedi ki...

ben de eve gidince yorgunluktan bişey yapamıyorum :)
ama projelerimizi birgün hayata geçiricez zoi'm :*

eflatunkedi dedi ki...

of biskrem gibi bunlar resmen ya :)) büskiviylen çikolatası kadar tatlı :)

dileğin şimdiden kabul olur umarım^^ şimdikten nice yıllara zoitsa.. hayat güzellikleriyle gelsin bundan sonra..

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

cankuşum.
balkonuna gelmek için tek kelimeyle can atıyorum ve gelemediim için acı çekiyorum.
diğer olan biten içinse kocaman bi fakkkkk

Adsız dedi ki...

Merhaba,
Size bir şey soracağım, evinizde kedi besleyen biri olarak.mahallemizde beslediğimiz kedi bizim evimize sığınıp doğum yaptı. Boş odama aldım anne kediyi ve 3 yavrusunu, ama koku olayıyla başedemiyorum. Bir kaba kedi kumu koydum, mama olarakta kuru mamayla besliyorum. yavru kedilerden birini kalıcı olarak eve almak istiyorum bir kedisever olarak öneriniz var mı?
şimdiden teşekkürler,
Neslihan Gültekin

zoitsa dedi ki...

neslihan selam;
anne kedi mahallede en güvenilir yer olarak sizi seçmiş:)kedi kumunu eğer evdekiler sorun etmiyorsa banyoya koyabilirsiniz onlar minik bile olsa bir kez gösterdiğinizde yolunu bulurlar..benim kuddusi geldiğinde gözleri yeni açılıyordu o halde bile kumuna koşuyordu.
minik kedilerin biraz koku sorunu oluyor ama büyüdükçe o da geçiyor zira kuddusi gelip gelip osuruyordu:)şimdi büyüdü ve sorun ortadan kalktı
kuru mamayı pet shoplardan dökme olarak alabilirsiniz.onlar iyi markaların büyük poşetlerini alıp kiloyla satıyorlar biz www.temizmama.com dan sipariş veriyoruz 15 kg 49 tl çok uyguna geliyor kargo ücreti de yok
ah ne tatlıdırlar şimdi
ayrıntılı birşey sormak isterseniz zoitsa59@gmail.com adresime mail atabilirsiniz
sevgiler