23 Mayıs 2012 Çarşamba

ürün dedikodusu

avondan uygun fiyata aldığım bu saç serumu çok büyük mucizeler gerçekleştirmese de yumuşacık yapıyor .zaten o kadar fiyata da mucize beklemiyordum..genel olarak sevdim bu ürünü ..yine uygun denk gelirse yine alırım..ürün saç uçlarını onarmaya yarıyor ve ben seyrek kullandığım halde etkisini hissettim..

 nilayımın vazgeçilmez ürün postuma yaptığı yorumdan etkilenip muhteşem feyrisinden deneyeyim bakalım dedim..anaaamm o ne..gerçekten çok iyi bir ürün..bundan başka bir bulaşık deterjanı kullanmayacağım artık..henüz denememiş olanlara tavsiye ediyorum..

diyetlerin kurtarıcı ekmeği bence uno denge light..başlardabeyaz ekmekten geçişim zor olsa da şimdi gerçekten bu ekmek bana kendimi iyi hissettiriyor..beyaz ekmek acıktırırken bunun bir dilimi bile tok tutuyor..

vee işte bırakamayacağım ürünlerden biri..bugüne kadar ananemin ineklerinin sütünün tadını bir tek moovada aldım..diğer markalar cidden hikayeymiş..bazı sütlerde hissettiğim koku kesinlikle moovada yok..minik şişesinin pratikliğine kanıp aldım hala bırakamıyorum:)peynirini henüz denemedim en kısa zaman da onu da deneyeceğim bakalım..

bu sıralar tanışıp ''işte bu ''dediğiniz ürünler var mı?

9 yorum:

Tully dedi ki...

Fairy benimde vazgeçilmezim Zoicim, kendisini iki yıldır kullanıyorum tanıtım aşamasındayken kendisi 1TL'di ona kanarak almıştım:) Nasılsa 1TL beğenmezsem atarım dediydim sonra gittim stok yaptım sonuncusu dün bitti daha:))

Zeynep dedi ki...

fairy gerçekten mükemmel bişey kuzu bende hiç vazgeçemiyorum bide bingo beyaz yumuşatıcı ondanda vazgeçemiyorum ama nedense bugünlerde pek bi yerde bulunmuyo bingo nedenini anlamadım :)

Pilli Petro dedi ki...

fairy yi annem de pek beğenmiş kullanıyo.

Delicates wasa diye bi ekmek var ben ondan çok memnunun hem tadı güzel hem de kilo aldırmıyo.

cem dedi ki...

sarımsak özlü şampuan kullanın, çok işe yarıyor.

Adsız dedi ki...

fairy konusuna ben de katılıyorum. ayrıca moovanın kaşar peynirini denemiştik baya iyiydi tavsiye ederim.

emine dedi ki...

amway ürünleri loc genel temizlik şahane ve de mutfak için olanı yeşil loc vazgeçilmezim ...emine

otuzundansonra dedi ki...

moo yu ilk kez duydum deneyeceğim,selamlar

Özlemden dedi ki...

Fairy konusunda sana katılıyorum.Unonun kruvasan ve çikolatalı ekmekleri var mesela denenesi, ben bayılıyorum da
sevgiler

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

fairy nasıl guzel ıdmı sevındım bebeişkom. elmalısından ziyade limonlusunu sevıuyorum ben. köpür köpür köpürüyor.. movanın sütünü evet bende aldım ve memnun kaldım, kaşar peyniri migrsota geçen hafta bir alana bir bedavaydı, bol bol misafirlikl börek ile tükettim, fena değildi, yine de murat bey kaşar favorimdir..

avonun hiçbi hede hödüsünü sevmemekle birlikte taptığım sadece rare pearls parfumu ve tombul uclu shock rmelı..

vazgecılmez tek saç urunum artık kesınlıkle kendını bana ıspat etti : gliss repair siyah seri saç maskesi.. benim bok saçıma bile muhteşem geliyor..onun dışında elidor turuncu renk onarıcı şampuan ve gliss siyah şampuan yine..

omolara alolara da kesin çizgimi belirledim. kokusunu ve temizliğini beğendiğim sadece 2 deterjan eledim hepsinden geriye bunlar kaldı : alo kar çiçeği ve omo lavanta-manolya kokulu.

uzar da uzar. ürün dedikodularını cok ozlemısım lütfen daha sık yap tatlım yıvrım. hergun yap, gün aşırı yap ama daha sık yap.

öbdüm.