12 Ocak 2012 Perşembe

durum raporu.



*ismi ''şark köşesi'' hayır hayır yukarıda gördüğünüz köşenin ismi değil bu..arkadaşıma göre kedim leyla'nın ismi şark köşesi:))rengi itibariyle anadolu motifleri barındırıyor bu ya hu dedi:))


*leyla da an itibariyle ürkek de olsa eve geldiğimde yanıma gelmeye başladı ama kuddusi tam bir sevgi delisi oldu..leylayı ne zaman sevsem elimi patisiyle alıp kendi kafasına götürüyor eşşek..
eski ısırmaları kalmadı..bir yazı okumuştum kediniz ısırıyorsa ona arkadaş alın bırakın onu ısırsın şakalaşsın ..doğruymuş..ne ısırma kaldı ne kudurukluk ..resmen aşk yaşıyoruz kudduşimle:)


*minik sahil kasabasında bir iş var..resmen tası tarağı toplayıp oraya yerleşmeyi istiyorum..ama bir yanım da daha yeni ev aldın ya hu ne gitmesi diyor..bakalım..her karesini kendim düzenlediğim evimi bırakmak delilik tabi ki ..o yüzden kıçımın üstüne oturuyorum..


*hiç su içmiyorum arkadaş!ya hu önceden susuz yapamazdım şuan hiç su içmiyorum..masamda 1lt şişe var 1 haftada ancak bitiyor o şişe..yuh bana evet..


*resmi muhasebeyi özledim..stresi bile özledim..şuanki şirketimde cari hesaplara bakıyorum finans için ayrı resmi için ayrı eleman var ..plazaya geçince iyice sıkılacağım çünkü bana bile yardımcı eleman alınacağının haberleri geliyor..ne yardımcısı ya hu..ben resmen resmi muhasebeyi özledim ve deli ruhum iş bakıyor yine:)
arkadaşlar buna''zoi sistemi kurdun çıkış vaktin geldi tabi ''diyorlar..


*geçen sene bu zamanlar saçımı siyaha boyamıştım..şimdi yine ellerim siyaha gidiyor!!biri bana kendi rengime dönmek için ne kadar uğraştığımı hatırlatabilir mi!!

*kendi kişisel muhasebemi tutacak biri lazım zira bu ay fena içerdeyim:)



7 yorum:

Unknown dedi ki...

rahat batıyor bu insanoğluna :))

daha bi kaç ay önce ne sıkıntılar çekiyorum nolur akıl verin diyen sen değil miydin yaw :))

Unknown dedi ki...

bu arada sormayı unuttum... kitabını aldın mı???

Judy Abbott dedi ki...

buluştuğumuzda saçların çok güzeldi, boyarsan kırarım kafanı!
Yeni kedi ha! Harikasın Zoim. Kuddiş maşallah çok büyümüş. Leylacığım pek bir sevgi böcüğü, nasıl sokulmuş Kudo'ya... Kuzu ya bunlar kıyamam.

Sittirella dedi ki...

Ben olsam, giderdim o sahil kasabasına.
Hayatımı dingin, denize nazır, sakin, huzurlu yaşardım :)
Şark köşesi :)
Hakikaten öyle görünüyor ama 'leyla' güzel :)
Kuddusi ile arayı düzeltmene sevindim.
İş arama-resmi muhasebeyi özleme meselesine gelince... akıl-fikir diliyorum :)

SEVECEN dedi ki...

seni gidi beceriksşzzz:)daha kendi muhasebesini tutamazken kalkmış muhasebe işi yapıyor....saçları siyahh yapma sakınnnnnnnnnnhaaaaaaaa

sevda dedi ki...

bence sahil kasabası benim favorım ...eh büyük de olsa öyle bir yerdeyim ya...ondan olsa gerek....

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

managerin olayım, yaşam koçun olayım, koçunun ta..ağı olayım..hahahahaha.. kızım otur bi totonun ustune , iş miş yok sana..istatistiklere göre, tüm işleri sen kapıyosun ordan oraya burdan buraya, istatistikleri bozuyosun..

managerin olayım..he yazmıştım bunu demi ?
öpering..